Amb l’assistència de més de noranta persones, l’Associació Amics de La Murtra va celebrar un sopar benèfic per a un dels monuments més importants i històrics de Badalona. L’esdeveniment va comptar amb la presència de les autoritats locals, els presidents d’organitzacions dedicades a la protecció del monestir i els ciutadans que mantenen una relació activa amb aquest indret del Parc de la Serralada de Marina.

“Compromís ciutadà de participar, col·laborar, ser solidaris i fer aportacions”, van ser les paraules de l’alcalde de Badalona, Sr. Ruben Guijarro, en referir-se al treball que les autoritats i els ciutadans han d’emprendre amb entusiasme per envoltar amb accions positives la preservació d’aquest patrimoni.

El president de la Fundació Catalunya Amèrica Sant Jeroni de la Murtra, Jaume Aymar, va recordar que des del 1971, la pràctica del silenci en el monestir és el gran patrimoni que ofereix a totes les persones que visiten aquest lloc, el qual és fruit del llegat de personalitats com Francesca Guell i Alfredo Rubio de Castarlenas.

D’altra banda, la presidenta de l’Associació Amics de La Murtra, Frances Cruellas, va destacar la importància actual del monestir i la qualitat humana que l’envolta, que inclou el treball de voluntaris provinents, principalment, de Badalona i Barcelona, així com dels residents del monestir, que provenen de diferents parts del món.

Sant Jeroni de la Murtra agraeix a totes les persones i organitzacions que van contribuir amb el seu temps, esforç i diners per a fer possible aquesta trobada i, d’aquesta manera, ajudar a mantenir, des de totes les perspectives, aquest meravellós lloc situat a les muntanyes de Badalona.

Volem agrair especialment la participació de Frances Cruellas, Joaquim Camps, Jaume Ventura, Javier Bustamante, Adrian Dyer, Antonio Arévalo, Natali Guerrero i Juan David Escorcia, així com les següents entitats i empreses: Ajuntament de Badalona, Almera, Blau, Bodegues Josep Coll, Ca Boter, Ca Comes, Ca Tàpia, Dama, Escola Stil, Floristeria Morera, Forn Bertran, La Confiança, Òptica Hispà i Pedro Baos.

Us convidem a recuperar les intervencions del Sopar de Germanor en aquest enllaç: