Prepara la teva visita

Prepara la teva visita2021-01-21T18:53:46+01:00

Tríptic Sant Jeroni de la Murtra

Tríptic informatiu amb imatges de el Monestir

Reserves i més informació

“Los monjes jerónimos y los judíos”. Conferència de Jaume Aymar a Sant Jeroni de la Murtra

Conferència impartida el dijous 26 de març de 2020.

Des de Sant Jeroni de la Murtra, Badalona, en aquestes setmanes de confinament pel COVID19, us oferim la retransmisió d’actes religiosos i culturals per tal que pogueu seguir-los des de les vostres cases.

Gràcies per obrir-nos les vostres llars!
Salut i ànims.

Qualsevol suggeriment a: info@lamurtra.cat

Aportacions universals de Sant Jeroni de la Murtra

Sant Jeroni de la Murtra és un antic monestir jerònim fundat el 1416, a Badalona, Catalunya. Ha estat testimoni d’importants esdeveniments locals i universals que transcendeixen els seus murs.
Us convidem a conèixer aquesta joia del gòtic català!

Sant Jeroni de la Murtra: un claustre Obert

Sant Jeroni de la Murtra és un monestir gòtic catalá amb 600 anys d’història. Va ser escenari de la trobada dels Reis Catòlics i Colom, el 1493. També va ser freqüentat per Joan II, Carles I i Felip II. Actualment, per voluntat de la última propietària de la part principal, Francesca Güell, és un recinte de solitud i silenci obert a tota persona que vulgui venir a fer estades de repòs. Ha estat declarat recentment Bé Cultural d’Interès Nacional. Està en procés de restauració, recoltzat per l’Associació d’Amics de Sant Jeroni de la Murtra. També hi té seu la Fundació Catalunya-Amèrica i la Cooperativa Conreu Sereny.