La Fundació Catalunya-Amèrica Sant Jeroni de la Murtra comparteix una nova sèrie de podcast en el seu canal de Spotify i Google Podcast. Es tracta d’una sèrie de dos episodis per a conèixer les experiències en el món del teatre entre els dos llocs.

En el primer episodi, l’escriptor, dramaturg, actor i director de teatre badaloní, Albert López Vivancos, relata la seva experiència en el món teatral de Badalona i Barcelona des dels anys vuitanta fins a l’actualitat. Per a això, destaca els esdeveniments més rellevants que sustenten la idea de transformació que la professió actualitza amb els anys. Albert descriu les característiques particulars del públic a Catalunya, Xile i Colòmbia. A més, analitza com primer la irrupció de l’esport i la posterior l’arribada de plataformes de vídeo en línia, han generat que els hàbits del públic juvenil es transformin.

En el segon capítol, parlem amb artistes de teatre d’origen llatinoamericà a Catalunya els qui donen una mirada al sector des de la migració, els estudis universitaris vinculats amb la dramatúrgia, l’art de carrer i des del teatre com a manteniment a Catalunya.

Per a escoltar el primer capítol d’aquesta nova sèrie de podcast, els convidem a gaudir d’aquest episodi en el següent enllaç de Spotify:

També pots escoltar l’episodi en aquest link de Google Podcast.