Visita Sant Jeroni de la Murtra amb seguretat i confiança

A Sant Jeroni de la Murtra ens hem preparat per rebre’t amb les mesures necessàries, per tal que ens visitis amb seguretat i confiança.

Visites sense guia: dimarts a dissabte, de 10 a 13h. No cal reservar.

Visites amb guia: dimarts a divendres, de 10 a 13h, i diumenges dos torns a les 10.30 i 11.45h. Sempre reservant per correu electrònic: info@lamurtra.cat. O per telèfon, de dilluns a divendres, de 10 a 14h: 93 395 1911

PROTOCOL

Per visites sense guia: recorreguts de manera individual o en grups de persones que convisqueu a la mateixa residència. El nombre de persones màxim en aquesta modalitat no superarà 15 alhora en tot l’espai visitable.

Per visites amb guia: màxim 15 persones per grup.

Què has de fer?

1. Concertar la visita per correu electrònic o telèfon. Pots pagar per transferència bancària o al monestir, només en efectiu, amb les mesures d’higiene indicades. No donem cap tiquet, rebut ni tríptic en paper.

2. Presentar-te puntualment i respectar l’horari d’entrada i sortida per no destorbar altres possibles visites.

3. Et rebrem amb el nostre millor somriure, encara que amb mascareta. Et desinfectarem les mans amb gel hidroalcohòlic al moment d’entrar i de sortir. IMPORTANT: porta la teva mascareta.

4. Com ja saps, les mesures preventives son:

– Mantenir la distància de seguretat de 2m i fer servir la mascareta.

Evitar tocar qualsevol superfície del monument, en cas de fer-ho recorda rentar-te les mans o desinfectar-les.

Evitar les aglomeracions.

5. Per visites sense guia, abans de començar t’explicarem breument quin és el recorregut. Et recomenem seguir-lo en aquell ordre per no creuar-te amb altres visitants, en cas haver-n’hi més alhora. Durant el recorregut veuràs que cada Punt d’interés estarà indicat amb un número consecutiu i acompanyat d’una explicació i un mapa per saber ubicar el següent Punt. Totes les portes del recorregut en seran ja obertes, de tal manera que no hagis de tocar els poms.

6. Visita el nostre web, trobaràs seccions que ajuden a preparar-te la visita per tal de treure-hi el màxim profit de l’experiència presencial.

 

Què fem nosaltres?

Com a mesures d’higiene disposem de:
Gel hidroalcohòlic a l’entrada/sortida
Paperera amb tapa de pedal a l’entrada/sortida
Dades dels centres d’atenció mèdica i emergències més próxim al monestir on poder derivar un visitant amb simptomatologia compatible amb COVID-19

Cada dia, abans de començar l’activitat, es procedirà a la desinfecció de mostrador, pasamans, poms de portes, serveis.

 

Recorda

ABANS: Prepara la visita amb el nostre web
DURANT: Gaudeix coneixent en persona aquesta joia del gòtic català
DESPRÉS: Si t’ha agradat, recomana’ns, els monuments històrics viuen si els ajudes a viure